Aankoopmakelaar Amersfoort e.o.

Aankoopmakelaar Amersfoort en omstreken

Wilt u snel en onbezorgd uw droomhuis in Amersfoort of omgeving kopen? Dan is het inschakelen van Fred de Bas Makelaardij, aankoopmakelaar Amersfoort en omstreken, de beste keuze. Fred de Bas Makelaardij helpt u bij het vinden van uw ideale woning, het onderhandelen over de prijs en het afhandelen van alle juridische en administratieve zaken. Wij ontzorgen u hierin volledig. Binnen twee maanden hebben wij uw droomhuis gevonden. Lukt het niet, dan betaalt u ook niets. No cure no pay!

We hebben veel ervaring in de aankoopbegeleiding in Amersfoort en omgeving, en uit ons grote netwerk komt regelmatig al uw droomwoning tevoorschijn voordat deze op Funda verschijnt. Wij kennen de lokale markt als geen ander en hebben een uitgebreid netwerk om snel de beste woningen te vinden die voldoen aan uw wensen en eisen.

Fred de Bas Makelaardij, aankoopmakelaar Amersfoort en omstreken, is aangesloten bij het VBO. Zo zorgen wij voor een professionele en deskundige begeleiding bij de onderhandelingen. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke prijs voor uw nieuwe woning. Ook hebben wij veel bouwtechnische kennis in huis. Wij ontzorgen u volledig zodat u zich kunt richten op de leuke dingen van het verhuizen.

Bij Fred de Bas Makelaardij staat persoonlijke aandacht en een professionele aanpak centraal. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen te bespreken en samen te bepalen hoe wij u het beste kunnen helpen bij de zoektocht naar uw nieuwe woning.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen als aankoopmakelaar in Amersfoort e.o.? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Wij staan graag voor u klaar!

Stappenplan richting aankoop van jouw droomhuis.

Aankoopmakelaar Amersfoort en omgeving

1. Kennismaken en luisteren naar je wensen

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voor de aankoop van een woning luisteren we eerst naar je wensen en plannen, waarna we uitleggen wat we voor je kunnen betekenen. Wanneer je besluit ons opdracht te geven als aankoopmakelaar, stellen we een zoekprofiel op en gaan we direct voor je op zoek.

2. Nieuwste aanbod en bezichtigingen

Vaak voor Funda uit zijn wij, en jij dus ook, al op de hoogte van welke huizen er in de verkoop komen. Zit er iets bij wat bij je wensen aansluit, plannen we een eerste bezichtiging voor je in. Je krijgt advies van ons over bijvoorbeeld de bouwkundige staat en de eventuele meerwaarde of ruimte die te creƫren is.

3. Onderhandelingen

Besluit je om voor de woning te gaan dan vragen wij alle benodigde stukken op zoals koopakte, kadastrale gegevens, bestemmingsplan e.d. Nu is het moment aangebroken van de onderhandelingen. We adviseren je over een openingsbod en starten de onderhandeling met de verkoopmakelaar over de prijs en de voorwaarden. Uiteraard betrekken we je volledig in dit proces.

4. Koopovereenkomst en financiering

Als de prijs, opleverdatum en eventueel ontbindende voorwaarden door de verkoper zijn geaccepteerd, dan is er overeenstemming. Wij controleren de door de verkopende makelaar opgestelde koopovereenkomst, deze kan dan door alle partijen (eventueel digitaal) worden ondertekend. Wanneer je een voorbehoud tot financiering hebt, is het nu wachten tot deze rond is.

5. Eigendomsoverdracht

Wanneer de hypotheek is geregeld, de ontbindende voorwaarden niet meer van toepassing zijn en de bedenktijd is verstreken, is de koop definitief. De notaris stuurt een concept van de eigendomsakte en deze nemen we samen door. Voordat we naar de notaris gaan, inspecteren we samen de woning of deze nog in de afgesproken staat is. Bij de notaris gaan we nu de akte van levering tekenen en staat de woning op jouw naam!

6. Verhuizen en genieten

Nu kan je de woning gaan inrichten en kan je gaan genieten van je droomhuis. Uiteraard blijven wij voor je klaar staan voor je vragen.

Neem contact op

Aankoopmakelaar Amersfoort
Aankoopmakelaar Amersfoort Fred de Bas