Over ons

Fred de Bas Makelaardij, de no-nonsense makelaar van Amersfoort en Leusden!

Bij Fred de Bas Makelaardij staat de klant altijd op één. Onze belangrijkste drijfveer is dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar niets is minder waar. Naast deskundigheid en kwaliteit ervaar je bij ons een persoonlijke en betrokken benadering, geen gladde praatjes maar een makelaar die naar je wensen luistert en er ook echt de tijd voor neemt.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Door kritisch op onze kosten te letten weten wij de prijs voor onze dienstverlening lager te houden dan andere makelaarskantoren. Wij hoeven niet in een luxe kantoorpand te zitten, chique maatpakken te dragen of in een kostbare auto van de zaak te rijden, dit drijft de kosten alleen maar op. Daarnaast leveren wij wel de service en kwaliteit die je van een moderne makelaar mag verwachten, wij ontzorgen van A tot Z!

Betere resultaten door digitale voorsprong.

Bij de aankoop of verkoop van een woning zijn er verschillende stappen te zetten. Wij nemen jou hier stap voor stap in mee. Zo creëren wij voor jou een digitale omgeving waarin we alle belangrijke documenten en communicatie zetten, planningen van de bezichtigingen, een brochure met alle gegevens van het huis en dergelijke. Bovendien zijn alle biedingen voor de opdrachtgever hierin zichtbaar zodat er geen sprake kan zijn van een dubbele agenda. Bij deze moderne werkwijze hoort ook een uitgekiend social media en online marketing plan. Hierdoor hebben wij een groter bereik dan de traditionele makelaars. Samen met ons grote netwerk zorgt dit voor het meest optimale resultaat.
In het gehele proces zijn wij altijd goed bereikbaar, élke dag van de week. Niet van 9 tot 5 maar wanneer het jou het beste uitkomt. Ook na de aan- of verkoop blijven we voor je klaar staan en kan je bij ons terecht voor vragen. Want pas als jij tevreden bent, zijn wij dit ook.

Neem contact op

Te koop Amersfoort
Huizen te koop Amersfoort