Makelaar Vathorst

Makelaar Vathorst

Makelaars in Vathorst zijn er genoeg, Fred de Bas Makelaardij doet het net even anders dan de andere makelaars in Vathorst. Bij ons ben je geen nummer maar krijg je persoonlijke aandacht met altijd dezelfde contactpersoon. Geen assistent-makelaar met beperkte kennis die de bezichtigingen doet maar makelaar Fred de Bas zelf. Wij zijn niet het grootste makelaarskantoor maar stoppen wel heel veel energie in onze diensten om de beste te zijn. Ontzorgen, servicegericht zijn en persoonlijke aandacht? Bij ons is dat vanzelfsprekend. Daarnaast zorgen we voor een maximaal resultaat uit de verkoop of aankoop. Klik op deze link voor een gratis waardebepaling of adviesgesprek.

Het makelaarskantoor Fred de Bas Makelaardij is gevestigd tegen Vathorst aan. Naast het makelaarswerk heb ik privé ook veel binding met Vathorst, zo hockeyen mijn kinderen bij Eemvallei en zelf sport ik ook een paar keer in de week in Vathorst. Fred de Bas Makelaardij is aangesloten bij het VBO en houden ons aan de beroeps- en gedragscode en handelen altijd vanuit jouw belang.  Dus ben je op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar met grote kennis van de wijk Vathorst, dan ben je bij Fred de Bas Makelaardij aan het juiste adres. Onderstaand een korte omschrijving van Vathorst.

Over Vathorst

Vathorst is een jonge en kindvriendelijke wijk in het noorden van Amersfoort en in 2001 is er begonnen met bouwen. Nog steeds is Vathorst aan het uitbreiden met nieuwbouwwoningen. Vathorst is vernoemd naar ‘boerderij Vathorst’ die is gelegen aan de Heideweg.

De wijk Vathorst is opgedeeld in verschillende deelprojecten als De Laak, De Bron, De Velden, Waterdorp en De Laakse Tuinen. Shoppen kan je in Winkelcentrum Vathorst bestaat uit meer dan dertig winkels waaronder drie supermarketen, drie kappers en diverse horeca. 

Naast de A1 ligt bedrijvenpark Vathorst waar o.a. de Ikea, Loods5, Kees Smit, Karwei en diverse keukenbedrijven zijn gevestigd. Sporten kan je volop in Vathorst, hockeyclub Eemvallei, voetbalvereniging Hooglanderveen, voetbalvereniging VOP, een zwembad en diverse sportscholen zijn hier te vinden.

Vathorst is een fantastische plek om te wonen. Het is een moderne, levendige wijk in de stad Amersfoort, gelegen in het midden van Nederland. Een van de grootste voordelen van Vathorst is de diverse en aantrekkelijke woonomgeving. Er zijn huizen in allerlei stijlen en maten, van moderne nieuwbouwwoningen tot prachtige historische boerderijen. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of een seniorenwoning, er is voor ieder wat wils in Vathorst.

Naast het aanbod van mooie huizen heeft Vathorst nog veel meer te bieden. Zo zijn er tal van voorzieningen in de Vathorst, waaronder winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten. Je hoeft dus nooit ver te reizen om alles te vinden wat je nodig hebt. Ook is er veel groen in de omgeving, zoals parken en natuurgebieden, waar je kunt wandelen, fietsen of gewoon ontspannen.

Een ander groot voordeel van Vathorst is de goede bereikbaarheid. De wijk ligt dichtbij de snelwegen A1 en A28, waardoor je binnen no-time in andere delen van het land bent. Ook zijn er goede openbaar vervoer verbindingen, met een treinstation en diverse buslijnen.

Tot slot is er in Vathorst altijd wel iets te doen. Er worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd, zoals buurtfeesten, markten en sportwedstrijden. Ook zijn er diverse verenigingen en clubs waar je je bij aan kunt sluiten, zoals een voetbalclub, een koor of een schildergroep.

Kortom, het wonen in Vathorst is een geweldige ervaring. Er is veel te doen, er zijn mooie huizen en voorzieningen in de buurt, en het is goed bereikbaar. Het is dan ook niet verrassend dat steeds meer mensen ervoor kiezen om in deze mooie wijk te wonen.

Spreekt de wijk Vathorst jou of jullie aan?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op