Makelaar Nieuwland

De makelaar van Nieuwland!

Op zoek naar een makelaar in Nieuwland? Dan is Fred de Bas Makelaardij de meest logische keus. Waarom? Omdat ik, Fred de Bas, al ruim 20 jaar in Nieuwland woon en ook mijn makelaarskantoor in Nieuwland gevestigd is, op de Ruimtesonde 19. We zijn met Fred de Bas Makelaardij ook sponsor van de voetbalvereniging en tennisclub in Nieuwland, ASC Nieuwland en TV Nieuwland. Dus als je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwland voor verkoop of een makelaar in Nieuwland voor aankoop, die de wijk op zijn duimpje kent, dan ben je bij Fred de Bas Makelaardij aan het juiste adres! Ook schrijf ik regelmatig een column in de krant De Stad Amersfoort.

Hoe is het om te wonen in de wijk Nieuwland in Amersfoort?
Nieuwland is een kindvriendelijke wijk in het noorden van Amersfoort en is gebouwd tussen 1995 en 2001. Duurzaamheid kenmerkt de wijk Nieuwland, zo heeft bijna 30% van de woningen vanuit de bouw uit al zonnecellen voor het opwekken van de stroom. Ook is bij de bouw van Nieuwland zoveel mogelijk gebruik gemaakt duurzame en milieuvriendelijke bouwmaterialen.

In Nieuwland wonen veel gezinnen met kinderen tussen de 5 en 17 jaar oud. Veel van de ruim 4.500 woningen in Nieuwland zijn koopwoningen en er zijn relatief weinig appartementen te vinden. Bekende straten in Nieuwland zijn de Laan van Duurzaamheid, Poortersdreef, Gaardendreef, Patriciërslaan en de Waterdreef. Boodschappen kan je doen in het winkelcentrum van Nieuwland, De Nieuwe Hof genaamd. Hier vind je o.a. een supermarkt, enkele kappers, Primera en diverse eettentjes.

Nieuwland is opgedeeld in vijf delen, het Stadskwartier, de Hoge Hoven, de Lage Hoven, het Waterkwartier en de Stadstuinen. De toegangswegen van de wijk Nieuwland hebben veelal ‘poort’ in hun naam, Hooglandse Poort, Kattenbroekerpoort, Zeldertsepoort en Zevenhuizerpoort. Uitzondering hierop is de Laan van Duurzaamheid, die geeft het duurzame karakter van Nieuwland aan.

Om Nieuwland heen ligt een wal die opgetrokken is uit afgekeurde bakstenen. Het groene hart van de wijk Nieuwland is het Waterpark. Hier vind je veel groen, speeltuin De Draak, een voetbalveldje en een grote vijver. Via de stapstenen loop je naar het ‘elzeneilandje’. 

Kortom, een heerlijke wijk om in te wonen! Spreekt deze wijk jou aan? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik begeleid je graag in het aankoop- of verkoopproces.

Wat heeft Fred de Bas nog meer te bieden als makelaar in Nieuwland?

Wij zijn een ervaren en betrouwbare VBO makelaar met een uitgebreid netwerk en een goede reputatie in de regio. Of je nu een huis wilt kopen of verkopen, wij staan klaar om je te helpen en te begeleiden tijdens het gehele proces.

Als makelaar in Nieuwland kennen wij de huizenmarkt in Nieuwland als geen ander. Wij weten wat er speelt en hebben een goed beeld van de prijzen en ontwikkelingen in de buurt. Hierdoor kunnen wij je altijd goed adviseren over de aankoop of verkoop van een huis. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of een luxe villa, wij hebben ervaring met woningen in alle prijsklassen.

Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Wij luisteren goed naar jouw wensen en eisen en stellen ons dienstbaar op. Zo zorgen wij ervoor dat jij als klant altijd tevreden bent over onze dienstverlening. Of je nu voor het eerst een huis gaat kopen of verkopen of al vaker met makelaars hebt samengewerkt, wij staan voor je klaar.

Als makelaar in Nieuwland hebben wij een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers. Hierdoor kunnen wij snel schakelen met grote kans op een snelle verkoop of aankoop van een huis. Wij zetten onze expertise en ons netwerk graag voor jou in om het beste resultaat te behalen.

Naast onze dienstverlening bij de verkoop en aankoop van een huis, bieden wij ook andere services aan. Zo kunnen wij je helpen bij de taxatie van een woning en kan je advies krijgen over hypotheken en verzekeringen. Wij hebben goede contacten met diverse hypotheekverstrekkers en kunnen je hierdoor goed adviseren over de mogelijkheden.

Op Funda zijn we goed vertegenwoordigd en worden we beoordeeld met een 9,6! Dus als je op zoek bent naar een goede makelaar voor de wijk Nieuwland, zoek niet langer verder en neem contact op met Fred de Bas Makelaardij!

Neem contact op